Nieuwe stap voor stapkaart voor Schoonmaakadvies Lelystad

Behalve een ruime expertise in een schoonmaak heeft Handy-Clean schoonmaak bekwaam opgeleide glazenwassers en gevelreinigers in dienst. Voor het MKB, instellingen, scholen en VVE's in Lelystad verzorgen we dit glazenwasser en de gevelreiniging zonder tussenkomst betreffende onderaannemers.  

Raakt u dan ook juiste orienteren een andere vloer daar u dan ook verwacht het de vloer ook niet verdere te redden kan zijn? Wacht vervolgens ook niet meer..... Handy-Clean mag een vloe...

Met SVS gediplomeerde glazenwassers verzorgen we vanwege onze opdrachtgevers de glasbewassing in Lelystad en omgeving. Met onze persoonlijk hoogwerker reinigen wij op een betrouwbare methode alle ingewikkeld bereikbare en goede ramen.

Door de gevelreiniging leveren we de gevel alweer in een oorspronkelijke staat. Na het reinigen kunnen we de gevels verder impregneren, zodat deze vuilwerend kan zijn.

Naast ons ruime oefening in een schoonmaak heeft Handy-Clean schoonmaak professioneel opgeleide glazenwassers en gevelreinigers in dienst. Voor dit MKB, instellingen, scholen en VVE's in Lelystad onderhouden we het glazenwasser en de gevelreiniging buiten tussenkomst met onderaannemers.  

0342-760500 Bezit u dan ook een belangstelling? Ofwel heeft u ons goed schoonmaakadvies nodig? Neem vervolgens aanraking met het op. U dan ook kunt ons eenvoudig bereiken via email, smartphone of contactformulier. Neem contact op

Kunststof- en aluminiumkozijnen mogen wij na reiniging conserveren, waardoor die hun orginele glans retour krijgen en vuilafstotend worden

0342-760500 Heeft u dan ook ons belangstelling? Ofwel bezit u dan ook ons echt schoonmaakadvies benodigd? Neem dan contact met ons op. U kan het eenvoudig bereiken via email, smartphone of contactformulier. Neem contact op

Dit onderhoud betreffende de tegels is aangaande betekenis. Ook niet alleen om ze er fraai uit te laten merken, doch ook vanwege de levensduur. Dus verkopen wij ook gespecialiseerde schoonmaakmiddelen. En allicht ontvangt u dan ook er een schoonmaakadvies bij.

Alle bezigheden geraken aangestuurd vanuit het kantoor te Lelystad. Betreffende een enthousiast dienstverlenend team werken wij graag aan een betrouwbare langdurige verhouding.

Bij gevelreiniging valt het onder druk schoonspuiten en stralen van diverse gevelsoorten met opgewonden mineraalwater.

Alang de klanten krijgen ons op maat gemaakte prijsopgave. Ook niet op basis over het reeks vierkante meters, doch aan een hand van wat daar echt schoongemaakt echt moet geraken.

In 4 uur na melding bestaan wij ter plaatse om de schade op te nemen en waar geoorloofd te starten betreffende een reiniging. Hiertoe kan zijn een speciaal telefoonnummer beschikbaar.

Kennis click here over middelen en materiaal kan zijn betreffende essentieel belang vanwege het op ons juiste en verantwoorde methode gebruiken. Verschillende methoden om bouwstof te gebruiken en in te zetten geraken behandelt en in de praktijk uitgevoerd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *